Expozitia "Anotimpuri"

Sinagoga Neologa Sion - Oradea | 30 iulie - 30 august 2020

Gheorghe Ciobanu


Asociaţia Artiştilor Naivi din România vă invită la vernisajul expoziţiei-eveniment de artă naivă "Anotimpuri", a artistului Gheorghe Ciobanu, care va avea loc joi, 30 iulie, ora 17:00, în spaţiul cultural de la Sinagoga Neologa Sion. Probabil ultima expoziţie personală a autorului, picturile găzduite de Oradea sînt cu atît mai valoroase. Expoziţia este cu vînzare şi va rămîne pe simeze pînă în 30 august. V-am ataşat afişul expoziţiei şi vă aşteptăm cu drag !

Gheorghe Ciobanu

Pentru mine pictura este o sansa de a-l arata pe D-zeu. Atata frumusete a pus D-zeu in lumea aceasta special pentru ca noi sa fim fericiti. Vioara 1-a a picturii mele este armonia dintre culori. Aici nu se ajunge decat prin iubire care nu exclude multa rabdare si chiar suferinta. Sunt darurile lui D-zeu pentru a ajunge la adevarata frumusete.

Arta Naiva Ciobanu

Nunta in Copac | v.2/May2020

"Pentru mine pictura este o sansa de a-l arata pe D-zeu. Atata frumusete a pus D-zeu in lumea aceasta special pentru ca noi sa fim fericiti. Vioara 1-a a picturii mele este armonia dintre culori. Aici nu se ajunge decat prin iubire care nu exclude multa rabdare si chiar suferinta. Sunt darurile lui D-zeu pentru a ajunge la adevarata frumusete."

- Ghe Ciobanu

Gheorghe Ciobanu Pictura Naiva

Pictura Naiva

"Tablourile lui Ghe. Ciobanu respira liniste si umor cald, adeseori sugubat in buna traditie a povestitorilor populari binecuvantati cu harul locurilor de unde se trage pictorul."

- Ion Caramitru -

Imagini

Gheorghe Ciobanu Icoane Taranesti

Icoane Taranesti

Din bucata de lemn care o puneam pe foc, am gasit imagini si forme inspirate din sfintele scripturi. Aceste icoane sunt cioplite si pictate capatand forme unice cu imaginea si motivatia subiectului icoanei.

Imagini

Poezie

Under Construction

Under Construction

Media TV

Youtube video thumbnail

Interviu

Double-click the video to edit it and enter a short description of the video here.

Youtube video thumbnail

Culorile lui Gheorghe Ciobanu

Double-click the video to edit it and enter a short description of the video here.